Boeken en papier behandelen is onze hoofdbezigheid. Met onze ambachtelijke aanpak en het gebruik van  specifieke materialen zijn wij in staat duurzame, kunstzinnige en persoonlijke boeken af te leveren, vanaf één tot maximum enkele honderden exemplaren. Wij maken hiervoor gebruik van zuurvrij papier en lijmen, handgeschept papier, boekomslagen van natuurlijk linnen, leder, perkament en andere, ook moderne materialen die industrieel niet verwerkbaar zijn.

Ook grondige conservatie- en restauratiewerkzaamheden behoren tot ons domein, aanvezelen van ontbrekende bladdelen, hernaaien van het ganse of gedeeltelijke boekblok, vervanging of restauratie van de boekband, waarbij zoveel mogelijk van het oorspronkelijke materiaal behouden blijft.

Aansluitend vervaardigen wij luxe cartonnagewerk, waarin waardevolle werken mooi, degelijk en vooral conserverend opgeborgen kunnen worden. Boeken voor speciale gelegenheden, fotoalbums, dagboeken, liber amicorums, wijnkelderboeken worden aldus originele en zeer persoonlijke geschenken of verzamelobjecten.

Naast kunstgalerijen, kunstenaars, schrijvers en verzamelaars mogen wij door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak ook rekenen op een trouw cliënteel van advocaten, bibliotheken & archieven, fotografen, studenten ... en niet te vergeten particuliere cliënten, die steeds bij ons terecht kunnen voor elke opdracht, eenvoudig of ingewikkeld.